Outlook 2007

Siyahcadde Reklam Tanıtım Hizmetleri

Outlook 2007

Outlook ile E-mail hesabımı nasıl kontrol ederim?

1) Outlook programını çalıştırdıktan sonra ilk olarak aşağıdaki şekilde 1 numara ile gösterilen "araçlar" bölümüne tıklayınız. Bu işlemin ardından açılan menüden şekilde 2 numara ile gösterilen "E-posta Hesapları" nı şeçiniz.

1. Adım

2) Açılan pencereden "yeni E-posta Hesabı Ekle" alanını seçip "İleri" butonuna tıklayınız.

2. Adım

3) Bu işlem sonucunda açılan pencereden "POP3" alanını seçip tekrar "İleri" butonuna tıklayınız.

3. Adım


4) Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekrandaki bölümleri resimde verilen bilgiler doğrultusunda kendi bilgilerinizi kullanarak doldurunuz. Ve doldurma işlemi tamamlandıktan sonra "İleri" butonuna tıklayınız.

"İleri" butonuna tıklamadan önce "Diğer ayarlar" butonuna tıklayıp, açılan pencerede "Giden sunucusu" sekmesinden "Giden sunucum için kimlik doğrulaması gerektiriyor" yazısının solundaki kutuyu işaretlemeniz ve hemen alttaki kısımdan "Gelen sunucumla aynı ad ve ayarı kullan" yazısının solundaki düğmeyi seçip gelişmiş tabında bulunan giden sunucum kısmındaki 25 sayısını "587" olarak değiştirip ekranlardan "OK" tuşları ile çıkarak ayarları kaydetmeniz gerekmektedir.

4. Adım

5. Adım

6. Adım

7. Adım


5) En son olarak karşınıza işlemlerinizin tamamlandığını gösteren aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Buradaki "Finish" tuşuna basarak işlemlerinizi tamamlayınız.

8. Adım

9. Adım

10. Adım

 


1184 defa okunmuştur.

2002 © 2019 Siyahcadde Reklam Tanıtım Hizmetleri | Her hakkı saklıdır. | SiteMaps